Staets rederij

Varen met Staets.

Boottocht in Amsterdam, varen over de Amsterdamse grachten

De grachten van Amsterdam: werelderfgoed!

Eindelijk was het in 2010 zover. De Amsterdamse grachten kregen de erkenning die het verdiende: de Singelgracht werd opgenomen in de Werelderfgoedlijst van Unesco. Dat het Hendrick Jacobsz Staets was als een van de architecten die in de 17e eeuw de Amsterdamse grachtengordel heeft bedacht is een goed bewaard geheim gebleven.

Beleef de 17e eeuwse grachtengordel

Op onze futuristische en hypermoderne rondvaartboot laten we u genieten van de Amsterdamse grachten uit de glorietijd van de 17e eeuw. Zo varen we langs alle bekende bezienswaardigheden en verrassen we u de gehele boottocht.

Nieuwe architectuur rond het IJ

Een boottocht in Amsterdam is pas compleet als ook de 'nieuwe grachten gordel' van Amsterdam is aanschouwd: de nieuwe architectuur van Amsterdam rond het IJ en het havengebied. Amsterdam, de stad die oud en nieuw op een wonderbaarlijke manier heeft weten te combineren! U beleeft uw stijlvolle boottocht in Amsterdam natuurlijk met Staets.

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag