Staets rederij

Historische momenten

Boottocht Amsterdam Centrum

De glorietijd van de 17e eeuw herleefd!

Amsterdam is wereldberoemd om zijn grachten: van over de hele wereld wordt met bewondering en jaloezie gekeken naar het oude stadscentrum van Amsterdam. Amsterdam wordt wel liefkozend het Venetië van het Noorden genoemd. Maar wist u dat Amsterdam een grotere grachtenbestel heeft dan Venetië!

Een boottocht om nooit te vergeten

Rederij Staets. vaart u met deze boottocht langs de mooiste en beroemdste plekken van Amsterdam Centrum. Het huis van HendrickJacobsz Staets aan de keizersgracht zal zeker niet ontbreken in deze tour. Maar ook de breed bezongen Jordaan, de statige Amstel en het ‘red light district’ zijn kenmerkende plekken die niet mogen ontbreken in een rondvaart om nooit te vergeten.

Persoonlijke en exclusieve rondvaart

Natuurlijk kunnen we in overleg met u bepalen hoelang de boottocht mag duren en welke highlights we van u nog meer aan ons lijstje mogen toevoegen. Want Rederij Staets. biedt elke groep van 20 tot 80 personen een exclusieve en stijlvolle rondvaart in Amsterdam e.o.

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag