Staets rederij

Op- en afstaplocaties rondvaart in Amsterdam e.o.

U mag zelf bepalen waar!

Een persoonlijke en exclusieve rondvaart, dat is waar het op staet. Daarom denken we altijd met u mee en kunt u uw eigen wensen altijd aan ons doorgeven. Zo kunt u zelf bepalen hoelang de rondvaart mag duren en waar u op en af wilt stappen. De juiste op- en afstaplocatie vinden we altijd als we weten of u al in Amsterdam verblijft of waarmee u Amsterdam binnenkomt (auto of openbaar vervoer). Wij kennen Amsterdam als geen ander en bepalen graag samen met u wat voor u en uw gezelschap het meest comfortabel is.

Hieronder een drietal suggesties:

  • Het centraal station: goed bereikbaar met openbaar vervoer en via park & ride.
  • Nieuwe muziekgebouw aan het IJ: parkeergarage 24 uur per dag open, zeer goede bereikbaarheid met de auto (buiten centrum) en daarnaast 8 minuten lopen vanaf centraal station.
  • Stopera: midden in het centrum, goede openbaar vervoer verbindingen en tevens parkeergarage aanwezig.

Op onderstaande kaart treft u nog legio andere mogelijkheden in Amsterdam aan.

Wilt u liever opstappen buiten Amsterdam, zoals bijvoorbeeld Zaandam of Ouderkerk aan de Amstel? Ook dat kan! Rederij Staets. maakt iedere rondvaart persoonlijk en exclusief en schikt zich geheel naar uw wensen.

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag