Staets rederij

Over Rederij Staets.

Varen in Amsterdam, genieten in stijl & luxe

De grachten van Amsterdam: een goed bewaard geheim!

Dat Amsterdam de mooiste grachten bezit weten ze over de hele wereld. Maar dat één van de mooiste grachten in Amsterdam, de fameuze Keizersgracht, is ontworpen en gebouwd door stadstimmerman Hendrick Jacobsz Staets is een goed bewaard geheim gebleven.

Ontdek de parels van Amsterdam

Daarom laten we u nu graag kennismaken met Rederij Staets. Een dagje varen in Amsterdam staet voor luxe en stijl waar uw gezelschap wordt rondgevaren langs de mooiste plekken die Amsterdam te bieden heeft. Zo laten we u de parels van Amsterdam ontdekken en varen we natuurlijk langs de prachtige architectuur uit de gloriedagen van de 17e eeuw.

Niet zomaar een rondvaartboot, dat Staet.

Rederij Staets. biedt als eerste in Amsterdam twee hypermoderne duurzame rondvaartboten. Duurzaam doordat wij elektrisch varen op zonne-energie. Hypermodern omdat ook het ontwerp en alle faciliteiten aan boord van onze rondvaartboten ware klasse uitstralen. Zo biedt Rederij Staets. een fantastische ambiance om in stijl en luxe van al het moois in Amsterdam en omgeving te gaan genieten.

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag