Staets rederij

Privé rondvaart over de Amsterdamse grachten

Boot huren Amsterdam Exclusief voor 20 - 80 personen

Privé rondvaart op de Amsterdamse grachten, dat staet:

  • Groepen van 20 tot 80 personen
  • Boot huren met schipper
  • Volledig open dak in de zomer
  • Moderne en flexibele inrichting
  • Stijlvolle eikenhouten bar
  • Toiletten aan boord
  • Verwarmd in de winter
  • Geruisloos elektrisch varen

Offerte aanvragen

Privé rondvaart over de grachten van Amsterdam

Het was Hendrick Jacobsz Staets die in de 17e eeuw de Amsterdamse grachtengordel bedacht. Een Amsterdamse pionier die zijn tijd ver vooruit was. En dat is exact waar onze rederij ook voor Staet. Twee exclusieve boten in Amsterdam die zijn tijd ver vooruit zijn. Een garantie van een luxe rondvaart waarmee jullie de parels van Amsterdam gaan ontdekken. Waar je het gevoel van St. Tropez op de Amsterdamse grachten ervaart. Een rondvaartboot in Amsterdam die luxe en comfort ademt en het hart sneller laat kloppen.

Boot huren in Amsterdam, ontdek het geheim

Twee unieke en identiek vormgegeven rondvaartboten: Staets I en Staets II. Een futuristische, hypermoderne rondvaartboot in Amsterdam. En duurzaam. Want de rondvaartboten zijn namelijk voorzien van een geruisloze elektrische voortstuwing en wekken een deel van de benodigde energie op via zonnepanelen.

Verwarmd in de winter, volledig open dak in de zomer!

Een stijlvolle rondvaart door Amsterdam e.o. is bij Rederij Staets het hele jaar comfortabel. In de winter heerlijk verwarmd en in de zomer bij lekker weer kan het panoramadak van onze boot helemaal open en verdwijnen de ramen in de romp. Want wat is nou lekkerder dan in de zon genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft?

De mooiste vaarbelevenissen, dat Staet.

Staets vaart exclusief voor groepen van 20 tot 80 personen. Vanwege de moderne en flexibele inrichting kunt u onze boot huren in Amsterdam voor korte rondvaarten, varende borrels en diners maar ook voor varende feesten. Natuurlijk wordt u vanuit de moderne eikenhouten bar op uw wenken bediend.

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag