Staets rederij

Altijd Business Class

Bijzondere varende vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderen, Presenteren, Borrelen en meer…

Een inspirerende en bijzondere vergaderlocatie waar al uw zakelijke zintuigen maximaal worden geprikkeld. Aan boord van onze futuristische en hypermoderne rondvaartboot kunt u met groepen van 20 tot 60 personen in stijl vergaderen. Op basis van het doel van uw meeting passen we de stijl van onze boot geheel aan. Op deze manier komt u eens los van het vaste patroon en zullen de uitkomsten van een belangrijke vergadering wellicht verassend zijn!

Onvergetelijk netwerken op de Amsterdamse grachten

Naast vergaderen kunt u natuurlijk ook terecht voor het geven van een indrukwekkende (product)presentatie, het geven van een lezing voor een klein gezelschap en bieden we u en uw belangrijke relaties dé onderscheidende manier voor een onvergetelijke netwerkdag op de mooie Amsterdamse grachten.

Varen door hartje Amsterdam met het hele bedrijf

Natuurlijk kunt u onze rondvaartboot ook huren om uw eigen medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten. We maken er een onvergetelijke vaartocht van door het centrum van Amsterdam. En vanzelfsprekend kan de rondvaart worden afgesloten met een heerlijk diner aan boord of een knalfeest met een swingende DJ!

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag