Staets rederij

Amstel-boottocht

Boottocht over de Amstel

Varen van Amsterdam naar Ouderkerk a/d Amstel

Kunt u niet kiezen tussen een rondvaart door de stad Amsterdam of een boottocht over de Amstel in de natuur? Dan is de Amstel-boottocht de juiste keuze: we vertrekken vanuit Amsterdam Centrum en varen over de Amstel langs de fameuze Magere brug en stadsiconen zoals het Koninklijk theater Carré en het chique Amstel hotel. Het uitzicht tijdens de boottocht over de Amstel verandert langzaam van stad in buitengebied. Grote klassieke woonschepen voeren de boventoon op dit prachtige deel van de Amstel. Eenmaal voorbij de rivierenbuurt verandert de omgeving drastisch: via weilanden en grote oude herenhuizen aan de Amstel varen we over de kronkelige Amstel naar het pittoreske en historische Ouderkerk a/d Amstel.

Persoonlijke en exclusieve rondvaart over de Amstel

Rederij Staets. is de moderne rondvaartboot in Amsterdam e.o. Wij staan voor gastvrijheid, onbezorgd genieten en belevenissen op het water. Daarom kunt u bij ons altijd aangeven hoelang uw boottocht door Amsterdam of rondvaart over de Amstel mag duren. Heeft u een eigen lijstje van bezienswaardigheden in Amsterdam, dan maken wij daar uw persoonlijke rondvaart van! Rederij Staets. biedt elke groep van 20 tot 80 personen een exclusieve en stijlvolle rondvaart in Amsterdam e.o.

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag