Staets rederij

De Zaan: historie en bedrijvigheid in één

Een industriële rondvaart in stijl

Vanuit Amsterdam is het ook mogelijk een boottocht te maken in de omgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart langs de havens van Amsterdam naar de Zaan? Via de Wilhelmina sluis komen we op de Zaan. De historie van de Zaan openbaart zich direct aan alle kanten: cacao loodsen, oude meelfabrieken, maar ook de molens van de Zaanse schans zullen u niet ontgaan. Het unieke van de Zaan is dat er naast historie tot op de dag van vandaag nog veel bedrijvigheid op en aan het water is.Historie en hedendaagse industrie geven dit gebied een unieke en levendige mix.

Persoonlijke en exclusieve rondvaart

Rederij Staets. is de futuristische rondvaartboot in Amsterdam voor belevenissen vanaf het water. Gezellig en comfortabel zitten met een hapje en een drankje terwijl wij u laten genieten van Amsterdam en omgeving. Laat u zich verrassen of heeft u zelf iets in gedachte? Rederij Staets. maakt het mogelijk en biedt elke groep van 20 tot 80 personen een exclusieve en stijlvolle rondvaart in Amsterdam e.o.

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag