Staets rederij

Rondvaart Het IJ: het nieuwe Amsterdam!

De mooiste gracht van de 21e eeuw

Dat 'mooi Amsterdam' niet alleen uit grachten bestaat gaan wij van Rederij Staets. aan u bewijzen! In een ruim  twee uur durende boottocht varen wij u namelijk langs de mooiste gracht van de 21-eeuw: het IJ.

Een boottocht meer dan waard

De ontwikkelingen rondom het IJ zijn nog dagelijks in volle gang. Het is nog geen twintig jaar geleden dat de IJ-oevers nog havengebieden waren en dat er van bewoning aan de zuidelijke IJ-oevers nog geen sprake was. Echter, heden ten dage is er een interessante woon-en-leefomgeving ontstaan. U bewondert de moderne architectuur van de oostelijke eilanden als begin van de ontwikkeling van de IJ-oever eind jaren ‘90. De rondvaart wordt vervolgens vervolgd langs het markante BIM-huis: het meer dan opvallende en futuristische filmmuseum en de nu in ontwikkeling zijnde noord-westelijke IJ-oevers.

Persoonlijke en exclusieve rondvaart

Natuurlijk kunnen we in overleg met u bepalen hoelang de boottocht verder nog mag duren en welke hoogtepunten u in Amsterdam ook nog graag zou willen zien. Rederij Staets. biedt elke groep van 20 tot 80 personen een exclusieve en stijlvolle rondvaart in Amsterdam e.o.

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag