Staets rederij

Ontspannen bedrijfsuitje

Rondvaart Amsterdam met Stibo Systems op Staets I

De Amsterdamse grachten ontdekken

Op 3 oktober 2015 heeft het personeel van Stibo Systems met haar aanhang een ontspannen bedrijfsuitje georganiseerd op de Amsterdamse grachten. Tijdens de stralende dag kon het dak van Staets I open. Het grotendeel van de gasten komt uit andere delen van het land, daarom had de schipper de audiotour aangezet en voer langs verschillende bezienswaardigheden in Amsterdam. Tijdens de rondvaart konden de gasten genieten van een buffet met 5-sterren hapjes, gepresenteerd op een mooie kaasschaal.

Rederij Staets. komt tegemoet

We zijn de gasten tegemoet gevaren omdat deze nog een stuk moesten lopen naar de opstapplaats. Uiteindelijk is iedereen aan boord gestapt via de steiger van het Sea Palace restaurant. Tijdens de rondvaart werd er rekening gehouden met gasten die eerder wilden afstappen. Er werd bijvoorbeeld aangemeerd nabij het Leidseplein, zodat men makkelijker de tram kon nemen richting Amsterdam CS. Ook werd de afstapplaats aangepast naar een plek die voor de gasten beter uitkwam.

Hippe boot huren in Amsterdam

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag