Staets rederij

Verenigingsfeest met 42 jongeren

Feest Stichting Hoormij op Amsterdamse grachten

Pizza eten, dansen & genieten van Amsterdam Light Festival

Op 28 november kwam er bij Centraal Station Amsterdam een groep van 42 jongeren, allen slechthorend, aan boord van een van de Staets boten. Na over het IJ te zijn gevaren, hebben we 42 pizza’s opgehaald bij de Javakade en zijn daarna de stad in gevaren. Onderweg waren diverse mooie lichtobjecten te zien van het Amsterdam Light Festival, hetgeen de avond nog specialer maakte!

Muziek & dikke pret

Het gezelschap was internationaal en de meeste jongeren kende elkaar nog niet of niet zo goed. Maar van begin af aan was het dikke pret. Aan het einde van de boottocht over de Amsterdamse grachten ging de muziek harder en werd er vrolijk gedanst. Het was een succesvol feestje met bijzonder aardige gasten!

Ook een boot huren voor een feestje?

Heeft u binnenkort ook wat te vieren en wilt u graag een feestje geven op het water? Rederij Staets heeft twee waanzinnige boten die je kunt huren voor groepen van 20 tot 80 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hippe boot huren in Amsterdam

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag