Staets rederij

Dinerarrangementen op het water

Dé dinerboot van Amsterdam

Dineren tijdens rondvaart over de Amsterdamse grachten

Rederij Staets. biedt een ware vaarbelevenis op onze dinerboot in Amsterdam e.o. Natuurlijk is de kwaliteit van het eten van eenzelfde kwaliteit: wij serveren uitsluitend ambachtelijke en dagverse gerechten. Van een simpel saté buffet tot uitgebreide culinaire meergangen-diners en walking dinners. Onze zittende diners zijn geschikt voor groepen van 20 tot 40 gasten. Indien u voor een walking dinner kiest dan kan de gehele capaciteit benut worden: 60 personen.

Culinaire gerechten passend bij het seizoen

Rederij Staets. werkt samen met één van de beste koks die Amsterdam rijk is. Zo zijn alle gerechten afgestemd op het seizoen en bereid met veel smaak, vakmanschap en passie. Zo kunt u vertrouwen op een varend diner dat tot in de puntjes wordt verzorgd. Onze chef heeft al een aantal culinaire suggesties voor u gemaakt. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een diner geheel afgestemd op uw culinaire wensen. We bereiden het graag speciaal voor U!

Offerte aanvragen

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag