Staets rederij

Winterfestival met licht, kunst en water

Boot huren tijdens Amsterdam Light Festival

Ervaar de grachten van Amsterdam op een unieke manier

Ieder jaar worden de grachten en de binnenstad van Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival in de schijnwerpers gezet. Het is een winterfestival dat in het teken van licht, kunst en water staat en u Amsterdam op een unieke manier laat ervaren. Aan boord van onze boten geniet u van de mooiste vaarroutes over de Amsterdamse grachten die betoverend verlicht zijn!

Internationaal gezelschap rondvaart Amsterdam

Tijdens het afgelopen Amsterdam Light Festival hadden we een internationaal gezelschap van wetenschappers uit de medische wereld aan boord op een van onze boten. Zij hebben tijdens de rondvaart over de grachten van Amsterdam genoten van het adembenemend mooie verlichte Amsterdam en een overheerlijk Indisch buffet.

Alvast een boot huren voor het Amsterdam Light Festival?

Rederij Staets heeft twee waanzinnige boten die je kunt huren voor groepen van 20 tot 80 personen. Tijdens het Amsterdam Light Festival gaat het altijd hard met de boot verhuur. Dus als je zeker wilt zijn van een boot bel dan nu alvast 06 - 364 059 67.

Hippe boot huren in Amsterdam

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag