Staets rederij

Staets II met open dak

40-jarig jubileum Restaurant Lucius Amsterdam

Varen op een stijlvolle feestboot

Al vier decennia staat Restaurant Lucius, in het centrum van Amsterdam, in het teken van verse vis, kwaliteit en gastvrijheid. Om dat te vieren werd de gehele crew van harte welkom geheten aan boord van boot Staets II om te genieten van een heerlijke zonnige rondvaart over de Amstel.

Knallende kurken en exquise hapjes

In stijl feesten op een rondvaartboot in de Amsterdamse grachten, daar mogen de flessen champagne en heerlijke dagverse luxe borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. Na een ontspannen boottocht over de Amstel en grachten werd het gezelschap voor het diner afgezet bij collega restaurant d’Vijff Vlieghen in Amsterdam.

Nog even varend feesten in Amsterdam

Na het diner stapte iedereen in absolute feeststemming weer even terug aan boord van Staets II. Omgetoverd tot feestboot met bijpassende led-verlichting hadden we de bar onbeperkt geopend, ging de muziekinstallatie vol aan en dansten het gezelschap al varende door Amsterdam. Restaurant Lucius bedankt voor deze prachtige dag. Het 50e jubileum vieren we weer graag met jullie mee!

Hippe boot huren in Amsterdam

Wij zeggen waar het op Staet.

Direct contact

Voor een rondvaart in stijl en luxe door Amsterdam en omgeving. Exclusief voor groepen van 20 tot 80 pers. Bel: +31 20-2440838

Offerte

Stel uw vraag